TVD adviseert particulieren en professionals

Geen idee welke verf je moet gebruiken op bepaalde ondergronden? Moeite met het kiezen van een kleur? Je raamdecoratie door ons laten opmeten en plaatsen? Neem contact op met ons team en wij helpen je graag verder!

maak een afspraak

Over TVD
Kleuradvies - TVD

Kleuradvies

Heel wat mensen hebben graag de hulp van een consulent om de stap naar nieuwe kleuren en combinaties te durven zetten. TVD adviseert je graag bij het maken van keuzes. We doen dat zowel in de winkel, als bij jou thuis. Wil je ook advies voor bijpassende gordijnen, vloerbekleding...? Onze medewerkers geven ook totaaladvies.

Meetservice & plaatsing raamdecoratie - TVD

Meetservice & plaatsing raamdecoratie

Een perfecte snit en een stof die goed valt? Alles begint bij het correct opmeten! Een belangrijke stap waarvoor je op ons kunt rekenen. TVD heeft daarnaast een eigen plaatsingsdienst voor alle bestelde gordijnen en zonwering. Op die manier staan we zelf garant voor een verzorgde en professionele eindafwerking.

Verfservice - TVD

Verfservice

Problemen met speciale ondergronden of oude verflagen? Onze technische experts geven raad, zowel in de winkel als bij je thuis.

Schilderwerken - TVD

Schilderwerken

Bij schilderwerken komt vaak wel wat specifieke kennis en kunde kijken. Wil je de werken professioneel laten uitvoeren, dan helpt TVD graag bij het zoeken naar een geschikte schilder uit ons professionele klantenbestand.

Expertise op elk domein

Tinneke - TVD

Tinneke

verkoop - expert onderhoudsproducten
Michiel - TVD

Michiel

verkoop - besteldienst
Yana_interieuradviseur TVD

Yana

Interieuradviseur
Davy - TVD

Davy

technisch advies - vertegenwoordiger
Veerle - TVD

Veerle

verkoop - kleuradvies
Dylan - TVD

Dylan

plaatser zonwering
winkelverantwordelijk TVD

Koen

Winkelverantwoordelijke
Christine - TVD

Christine

kleuradvies - expert raamdecoratie
Anja - TVD

Anja

verkoop - expert behang