Raamdecoratie

ASSORTIMENT
Gordijnen en overgordijnen

Alhoewel de 'klassieke' overgordijnen steeds meer concurrentie krijgen, blijven ze toch populair. De prachtige stoffen in de meest betoverende kleuren en motieven mogen dit succes op hun hoed steken. TVD zorgt voor kwaliteitsvolle confectie: ingeklopte ringen of Vlaams kop... je zegt het maar! Overgordijnen zijn al dan niet gevoerd, naar wens.

Schuif- en vouwgordijnen staan voor twee praktische en moderne systemen. Japanse wanden- of schuifpanelen bieden de mogelijkheid om zelf een decoratieve wand te creëren die je bovendien kan aanpassen naargelang het moment en het licht van de dag.

Vouwgordijnen - American stores - scheppen sfeer en stem je door de ruime keuze aan stoffen perfect af op de rest van het interieur. Beiden zijn verkrijgbaar in overgordijnen of voile.

Binnenzonwering

Lamellen - horizontale of verticale - laten je niet alleen toe te spelen met de lichtinval, ze zijn bovendien ook te krijgen in honderden kleuren en in tal van verschillende materialen (stof, aluminium, kunststof,...). TVD verdeelt alle topmerken. Verduisterend, semi-verduisterend, transparant of zonnewerend: alles is mogelijk!

Plisségordijnen zijn erg functioneel (ze zijn de ideale oplossing voor een 'speciaal' raamtype) en sfeervol. De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Onze collecties omvatten verschillende dessin- en structuurstoffen die vaak ook nog extra functionaliteiten hebben (vuilafstotend, vochtbestendig,...).

Dakraamproducten

Dakraamproducten - oa van de merken Velux , Luxaflex en Bécé - geven je de kans optimaal een boven- of zolderkamer te verlichten en verluchten. Rolluiken of gordijnen, met afstandbediening of zonder, verduisterend of 'muggenwerend',...

Roedegarnituren en accessoires

Bij stijlvolle gordijnen horen mooie gordijnroedes. Kies je ze subtiel of eerder net opvallend: één ding is zeker: roedes kunnen echt eye-catchers zijn en zetten de puntjes op de i voor de afwerking van je raamdecoratie. TVD biedt ruime collecties aan, afgestemd op het assortiment vouwgordijnen, overgordijnen...

Stoffen en stoffering

Trends in Verf en Decoratie beschikt over een enorme stalencollectie stoffen - up to date en volgens de nieuwste trends. Je kiest er stoffen voor gordijnen en zelfs voor het opnieuw stofferen van (oude) stoelen en zeteltjes!

U KAN DE KEUZE MAAR NIET MAKEN? WIJ BIEDEN

PROFESSIONEEL ADVIES


ENKELE VAN ONZE RAAMDECORATIE MERKEN