Interieuraccessoires

ASSORTIMENT
Badlinnen

Niets zo leuk als fris de dag induiken. Perfect mogelijk met TVD, want ons assortiment badlinnen maak jouw ochtend- en avondritueel gegarandeerd een stuk aangenamer. Bad- en douchematjes, douchegordijnen, handdoeken, badmantels en allerhande badartikelen volgens de nieuwste trends.

Tafellinnen

Lekker eten is nog lekkerder als het gepresenteert wordt in stijl. En dan hebben we het niet alleen over de schikking van het bord. Daarom biedt TVD een mooi assortiment aan placemats, lopers, tafellakens, nappen, servetten, servetringen,... Je klassediner start hier.

Kussen en plaids

Kussens en plaids creëren gezelligheid en zitcomfort, bovendien zorgen ze vaak voor die extra afwerking van zetel of bank. De keuze van het kleur - erg contrasterend of slechts een paar tinten verschil - bepaalt mee het karakter van je zithoek.

Decoratie- en geschenkartikelen

De meest toonaangevende merken (designers) worden verdeeld door TVD. Zo zijn we bijzonder trots op de Flamant collectie. Laat je betoveren door de kleuren en vormen. Onze decorooms zijn een bron van ideeën en inspiratie. Ook een nieuwe zetel - met eigen gekozen zetelbekleding - toveren wij je interieur binnen. Één adres voor kaarsen, kadertjes, vazen, lampen ...

ENKELE VAN ONZE DECORATIE MERKEN