DIENSTEN & ADVIES

TVD ADVISEERT

Kleur- & interieuradvies

Heel wat mensen hebben graag de hulp van een consulent om de stap naar nieuwe kleuren en combinaties te durven zetten. Trends in Verf en Decoratie adviseert je graag bij het maken van keuzes. We doen dat zowel in de winkel, als bij jou thuis. Wil je ook advies voor bijpassende gordijnen, vloerbekleding...? Onze medewerkers geven ook totaaladvies.

MEER INFO

TVD LEVERT MAATWERK

Opmetingen & plaatsingen

Een perfecte snit en een stof goed valt? Alles begint bij het correct opmeten! Een belangrijke stap waarvoor je op ons kunt rekenen. TVD heeft daarnaast een eigen plaatsingsdienst voor alle bestelde gordijnen en zonwering. Op die manier staan we zelf garant voor een verzorgde en professionele eindafwerking.

CONTACT

TVD VOERT UIT

Schilderwerken

Bij schilderwerken komt vaak wel wat specifieke kennis en kunde kijken. Wil je de werken professioneel laten uitvoeren, dan neemt TVD graag ook de schilderwerken voor z'n rekening. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we een uitzonderlijke kwaliteit garanderen aan een mooie prijs, en binnen een redelijke termijn.

TVD voert ook behang- en vloerwerken uit, al dan niet in combinatie met schilderwerken.

VRAAG OFFERTE

TVD LEERT

Demo's & workshops

Bepaalde technieken vragen de nodige visuele ondersteuning tijdens een advies. Daarom is ons personeel opgeleid om technieken te demonstreren om jou goed op weg te zetten. Soms dien je hier een staaltje voor aan te kopen - afhankelijk van de aard van het product. In het bijzonder ondersteunen we bij specifieke vragen over het opdoen van oude meubels. Op vraag krijg je fiches met stappenplannetjes mee.

IMPRESSIES