Vloerbekleding

ASSORTIMENT
Tapijt

Je kiest voor gezelligheid en warmte. Tapijt vind je in alle tinten en structuren: TVD beschikt over een gamma aan mogelijkheden en combinaties. Uiteraard kun je ook karpetten (met randafwerking) laten maken. Door de opmars van het voltapijt en de bijhorende technische evoluties scoren tapijten beter dan ooit qua kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

Tapijttegels

Tapijttegels geven je alle knusse voordelen van gewoon tapijt maar laten je toete gaan experimenteren en combineren. Ook praktisch is het zeer goed gezien: je kunt de tegels afzonderlijk vervangen indien er grote vlekken op zijn, ook het plaatsen is een plezier!

Laminaat

Laminaat combineert het natuurlijk karakter van parket met de praktische voordelen van bijvoorbeeld vinyl. De talrijke dessins (uiteraard hoofdzakelijk geïnspireerd op hout- en steensoorten) zorgen ervoor dat je zeker je gading vindt. Door de technische evolutie van de laatste jaren benadert laminaat de houtlook quasi perfect. Het klik-systeem voor de plaatsing is een ander pluspunt.

Linoleum

Linoleum zou het ideale materiaal voor de huiskunstenaar kunnen zijn: in alle mogelijke kleuren te krijgen, in alle mogelijke modellen te snijden of te puzzelen. Linoleum geeft je als geen ander de kans om op je eigen gekke idee├źn te lopen. Linoleum is bovendien een natuurproduct.

Vinyl

Deze vloerbekleding heeft tal van praktische voordelen: makkelijk onderhoud, lange levensduur, dempende en flexibele kwalieiten,... zijn er enkele van. Daarnaast leent het materiaal zich ook voor dessins van allerhande patronen en motieven. Ongetwijfeld een voordeel als je je creativiteit met het praktische wil combineren.

Vinylstroken en -tegels

Deze relatief nieuwe vloerbekleding is aan een opmars bezig. Duurzaam, makkelijk te plaatsen, talrijke dessins... Het zijn maar enkele van de voordelen waarom je ons aanbod, Moduleo, Livyn en Floorify, moet komen checken.

U KAN DE KEUZE MAAR NIET MAKEN? WIJ BIEDEN

PROFESSIONEEL ADVIES


ENKELE VAN ONZE VLOERBEKLEDINGSMERKEN