Behang

ASSORTIMENT
Behangpapier

Behangpapier laat details tot z'n volle recht komen. Gaande van strakke lineaire patronen tot levendige barokke motieven: behangpapier weet met z'n talrijke prints altijd wel de aandacht te trekken!

Vliesbehang

Vlies is het ideale behang voor doe-het-zelvers: je dient niet het behang zelf te lijmen, maar de muur, waardoor het bevestigen een fluitje van een cent wordt. Vliesbehang is zowat de nieuwe standaard geworden voor behang met prachtige dessins. Het stript bovendien makkelijk af én is ook overschilderbaar!

Muurbekleding om te schilderen

Vlies om te schilderen (Patent / Erfurt) is een handig alternatief voor muuroppervlakken die zich niet goed laten schilderen. Verkrijgbaar in tientallen verschillende structuren - maar ook in volledige effen vlies. Deze muurbekleding is te overschilderen met latex- of acrylverven en overspant barstjes en scheurtjes in de ondergrond. Het wordt snel en naadloos geplaatst zonder inweektijd!

TOEBEHOREN

De juiste voorbereiding en het juiste materiaal zijn cruciaal om tot een onberispelijk eindresultaat te komen. TVD biedt de nodige technische ondersteuning en voorziet je uiteraard ook van het nodige gereedschap en de juiste lijm.

U KAN DE KEUZE MAAR NIET MAKEN? WIJ BIEDEN

PROFESSIONEEL ADVIES


ENKELE VAN ONZE BEHANGMERKEN